INTENZIVNA MENTORSKA OBUKA
„IZRADA SISTEMA ZA MERENJE RADNOG UČINKA“
Grupa do 4 polaznika

 

 

Ova četvorodnevna mentorska obuka ima za cilj da polaznike osposobi da samostalno kreiraju i realizuju sisteme za merenje učinka zaposlenih za potrebe svoje firme ili grupe koju vode. Ovo postižemo kroz praktičan rad na izradi sistema i prenošenje iskustva stečenog u procesima uvođenja sistema u firmama iz zemlje i inostranstva.

 

Polaznici će značajno smanjiti uloženo vreme i broj grešaka nastalih prilikom izrade sistema. Onima kojima profesija nije vezana za ljudske resurse, a upravljaju sektorom, grupom ili timom obuka će uštedeti i mesece neophodne za samostalno razumevanje koncepta.

 

Obuka je zato namenjena svima koji će raditi na izradi ovakvog sistema, bilo da se radi o kompletnom sistemu za celu firmu, određeni sektor ili grupu zaposlenih. Prema tome, obuku bi trebalo da pored zaposlenih u službi ljudskih resursa pohađaju i svi oni koji upravljaju određenim brojem ljudi.

 

Preporučljivo je da su polaznici ranije pohađalji seminar "Merenje učinka zaposlenih" ili da imaju prethodno znanje i iskustvo vezano za metode merenja radnog učinka.

 

Veština koju svako može upotrebiti!

 Priprema za izradu sistema
Proces procene rezultata

Detaljna analiza formulara za ocenjivanje
Praktična vežba: Analiza organizacije firme
Izrada dijagrama i određivanje ocenjivača
Praktična vežba: Definisanje ciljeva radnog mesta


Izrada sistema

Praktična vežba: Samostalna izrada sistema 

  Česta pitanja polaznika

 

Kolika je korist od uvođenja sistema za merenje učinka zaposlenih?

Koristi koje proističu iz uvođenja sistema nisu samo finansijske već i organizacione. Značajno se unapređuje i odnos zaposlenih prema radu i zadatim zadacima. Kod većine firmi nakon drugog ciklusa ocenjivanja povećanje produktivnosti iznosi preko 7%, što je često dvostruko više od same investicije.

 

Zašto je ova obuka isplativa?

Obuka će vam uštedeti od 6 do 12 mesečnih zarada osobe koja će izrađivati sistem, jer će na jednom mestu dobiti potrebne informacije, pregled iskustava i upoznati se sa procedurama. Izrađeni sistem će biti značajno kvalitetniji i obogaćen rešenjima koja su se pokazala dobrim u praksi u našim uslovima. Za one koji žele da uvedu sistem samo u svoju grupu obuka predstavlja značajnu uštedu vremena i mogućnost da se dalje posvete svom osnovnom poslu.

 

Koja prethodna znanja moram da imam?

Preporučljivo je da polaznici prvo pohađaju mentorski seminar „Uspešni modeli merenja učinka zaposlenjih“, kako bi stekli sistematizovan pregled metoda koje se mogu koristiti. Pored toga, dovoljno je opšte razumevanje poslovnih procesa, a rad u grupi od samo 4 polaznika daje mogućnost predavaču da pruži sva potrebna objašnjenja, ako za tim ima potrebe.

 

 

Formular za upite i prijave 


Ime i prezime:  
Kontakt telefon:  
Moja e-mail adresa je:  
Matični broj:
Uplatu vršim kao:


 
Obuka:

Organizator:
Internet servis Zaposlenje Org

 

Metodologija predavanja:

Interaktivna mentorska obuka.
Broj polaznika je ograničen na 4.
Spoj predavanja, analiza modela i slučaja, diskusije i praktičnog rada. Mogućnost da se pitanja postave u svakom trenutku.
Utisci polaznika

"Izrazito korisna obuka, sadržajna, pragmatična, inetraktivna. Sve pohvale."
B.H., Vodeći saradnik, PTT Srbija

"Iskustvo i znanje koje sam stekao na obuci (a i seminaru) je potupuno primjenjivo u praksi, za razliku od nekih saveta koje smo dobijali sa različitih strana. Zaista iznad očekivanja."
V.Č., Direktor finansija

"Mislim da ću model koji sam izradila tokom vežbi bez većih promena primeniti u okviru grupe koju vodim."
A.M., Šef LC grupe, BeneFit klub

 

Predavač:
Ivan Marković, Zaposlenje Org, konsultant za IT i šef tima za izradu sistema za merenje učinka zaposlenih, sertifikovani predavač. 

Vreme i mesto održavanja:

17., 18., 20. i 21. oktobar od 12 do 17(16) časova
Trening centar Zaposlenje Org

Dubrovačka 16, Beograd

 

Kotizacija:
Za polaznike koji su ranije pohađalji seminar "Merenje učinka zaposlenih" kotizacija iznosi 59.990,00 dinara. Za ostale polaznike kotizacija za prijave do 30. septembra iznosi 65.990,00 dinara, a nakon tog datuma 69.780,00 dinara. Svakom polazniku obezbeđena je literatura, ručak i osveženje u prijatnom ambijentu. U slučaju prijave dva polaznika iz iste firme ili organizacije odobravamo popust.


Polaznici dobijaju sertifikat o pohađanoj obuci

 

Prijave se vrše i putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 11-17h)
Kontakt osoba: Dragana Pešić, e-mail: dragana@zaposlenje.org

Mesto će biti zagarantovano tek po uplati kotizacije
http://www.zaposlenje.org/seminari.php