MENTORSKA OBUKA
 „POSLOVNA KOMUNIKACIJA NA ENGLESKOM“Cilj seminara:
  Povećanje uspešnosti i efikasnosti poslovne komunikacije na engleskom jeziku. Preciznije, formalnije izražavanje i bolje prenošenje željene poruke klijentima i partnerima.

Kome je namenjen: Namenjeno je zaposlenima koji se bave prodajom, nabavkom, sekretarskim, organizacionim poslovima, kao i onima koji često komuniciraju sa strankama na engleskom. Prezentovanje i praktično vežbanje komunikacije na engleskom jeziku za polaznike koji već poseduju određeno znanje jezika, ali žele da se usavrše u oblasti poslovne komunikacije.

Šta polaznici dobijaju:  Mogućnost da svoju poslovnu komunikaciju na engleskom jeziku intenzivnim kursom podignu na viši nivo za jedan dan, nauče nove fraze, sistematizuju pređašnje znanje, isprave greške koje su do tada pravili i razreše svoje nedoumice. Takođe, polaznici dobijaju sertifikat o odslušanom seminaru.

 

Teme obuke

Description: girl_giving_class.jpg


Model poslovnog pisma

Radionica: Pisanje poslovnog pisma

Neformalne-formalne fraze

Telefonski razgovor

Simulacija telefonskog razgovora

Poslovni sastanak

Prezentovanje usmenim putem

Praktična vežba


Formular za prijavu


Moje ime i prezime:  
Moj kontakt telefon:  
Moja e-mail adresa je:  
Matični broj / PIB:
Uplatu vršim kao:


 
Obuka / Seminar:

 

Organizator:  Internet servis Zaposlenje Org

 

Metodologija predavanja: Interaktivna mentorska obuka. Spoj predavanja i praktičnog rada. Broj polaznika je ograničen na 5.

 

Vreme i mesto održavanja: Sreda, 28. mart 2012. od 11 do 17 časova;

Trening centar Zaposlenje Org, Dubrovačka 16, Beograd.

 

Predavač: Profesor engleskog jezika. Sertifikovani predavač IS Zaposlenje Org za oblast poslovne komunikacije i korespondencije.

Kotizacija: Puna kotizacija za seminar iznosi 9.780,00 dinara. U slučaju prijave grupe polaznika iz iste firme ili organizacije odobravamo popust. Svakom polazniku obezbeđena je literatura, ručak i osveženje u prijatnom ambijentu.

 

„In-house“:  Postoji mogućnost organizovanja interne obuke za članove istog tima ili firme. U tom slučaju seminar se u potpunosti prilagođava potrebama i nivou znanja grupe. U zavisnosti od potreba firme, interna obuka može sadržati i veći procenat praktičnog rada iz određene oblasti. Kao interna obuka  može trajati i više od jednog dana.

 

Prijave se vrše i putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (od 11-17h)
Mesto će biti zagarantovano tek po uplati kotizacije

http://www.zaposlenje.org/seminari.php