TRODNEVNA MENTORSKA OBUKA
„UPRAVLJANJE INTERNET SAJTOM ZA MENADŽERE“

 


Cilj seminara: Predstavljanje važnih principa, kako bi polaznici kroz elektronsko poslovanje prilagođeno našim uslovima značajno uštedeli i optimizovali ukupne troškove poslovanja. Analiza najnovijih podataka o korišćenju interneta u Srbiji. Razumevanja metoda za ostvarivanja konstantne komunikacije sa kupcima / korisnicima.

Specijalno na ovom terminu uključene su i proporuke za pripremu sajta za jesenju sezonu, kao i dodatne teme i primeri vezani za redovno obaveštavanje korisnika putem elektronske pošte
.

 

Kome je namenjen: Svima kojima je u opisu radnog mesta da upravljaju ili osmišljavaju sadržaj web sajta, kao i onima koji vode, rade ili teže pozicijama u marketingu, PR-u i prodaji ili započinju sopstveni biznis. Obuka je namenjena i svima koji žele da iskoriste mnogobrojne prednosti koje nudi korišćenje elektronskog poslovanja i internet marketinga.

 

Šta polaznici dobijaju: Detaljnu analizu sopstvenog sajta, kao i mogućnost da efikasno organizuju i upotrebe sadržaj web sajta kako bi unapredili celokupno poslovanje i prodaju. Savladaće principe, razumeti važne elemente i steći uvid u tendencije elektronskog poslovanja.

 

Za najveći broj informacija ljudi se danas okreću Internetu. Postao je najbrže rastući medij, pa se njegova upotreba nameće kao neophodna, a prisustvo na njemu kao obavezno. Zato je neophodno da naučite kako da na najbolji način iskoristite Internet u našem okruženju i da kroz e-poslovanje ostvarite značajne uštede i optimizaciju troškova poslovanja. Grupa je ograničena na 6 polaznika.

Pozvani ste da zajedno usavršimo alate savremenog poslovanja!

 

 

Prvi dan
Internet servisi

Šta je važno za internet prezentaciju?
Tipovi Internet sajtova i servisa
Case study: Uspešni predstavnici
Predstavljanje firme i proizvoda na internetu
Case study: Internet pokreću ideje
Analize prezentacija firmi polaznika

 

Drugi dan
Internet marketing

Prednosti i elementi internet marketinga
Strategije korišćenja elektronske pošte
Case study: Uspešan newsletter
Korišćenje Interneta radi praćenja
potreba i zadovoljstva kupaca
Internet marketing strategija


Treći dan

Internet prodaja

Veza prodaje i marketinga na internetu
Analiza: Korišćenje Interneta u Srbiji
Analiza: Sistemi naplate preko Interneta
Interaktivni katalozi i e-predračun
Korišćenje Open source rešenja, za i protiv
Završna analiza i radionica


Formular za prijavu 


Ime i prezime:  
Kontakt telefon:
Moja E-mail adresa je:
Broj polaznika:  
PIB:  
Uplatu vršim kao:


 
Obuka / Seminar:


Organizator:

Internet servis Zaposlenje Org
Uz konstantna unapređenja u redovnom programu već 9 godina.

 

Vreme i mesto održavanja:

21. - 23. avgust 2013. od 11 do 17(16) časova
Trening centar Zaposlenje Org
Dubrovačka 16, Beograd

 

Metodologija predavanja:
Interaktivna mentorska obuka. Spoj predavanja, analize slučaja, diskusije i individualnih radionica. Broj polaznika je ograničen na 6.

Polaznici o obuci

"Zanimljiva i korisna obuka koja mi je pomogla da sveobuhvatno sagledam temu, preispitam neke stavove i pružila dobru osnovu za uvođenje internet marketinga u svojoj firmi."
G.G., Direktor, Connecta d.o.o.

"Vrlo predano, organizovano i dinamično. Primetno je da su predavanja i radionice urađene sa željom da klijent izađe zadovoljan, a ne samo da se ispoštuje obrazac i vreme. Vrlo ste ljubazni i vodite računa o klijentu."
M.B., Urednik štampanih i elektronskih izdanja, PANSPORT

"Lepo. Čula sam mnogo dobrih i nekoliko vrlo korisnih i odmah primenjivih informacija tj. saveta. Jako lepa atmosfera i organizacija."
T.M., PR menadžer, DKSG

"Zanimljivije i korisnije od očekivanog."
M.D., Rukovodilac za razvoj, Dipos

 

Predavači:
Sertifikovani predavač tima „IS Zaposlenje Org“ za oblast informacionih tehnologija sa više od 10 godina praktičnog iskustva u Internet marketingu i prodaji

 

Kotizacija :
Kotizacija za obuku, za sva tri dana, iznosi 33.580,00 dinara. Svakom polazniku obezbeđena je literatura, ručak i osveženje u prijatnom ambijentu. U slučaju prijave dva polaznika iz iste firme ili organizacije odobravamo poseban popust, pa kotizacija iznosi 27.380,00 dinara po polazniku. Polaznici dobijaju i sertifikat o završenoj obuci.

 

 

Prijave se vrše i putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 11-17h)
Mesto će biti zagarantovano tek po uplati kotizacije.

http://www.zaposlenje.org/seminari.php