MENTORSKI TRENING
RAD SA TEŠKIM LJUDIMA I ASERTIVNA KOMUNIKACIJA

 

 

Cilj treninga: Kako izaći na kraj sa zahtevanim, teškim i napornim ljudima, sveznalicama, preosetljivim, sitničarima, oportunistima ili neodlučnima, bez obzirada li sede sa Vama u kancelariji, čekaju na Vašem šalteru, nadređeni su Vam ili podređeni, ili su članovi porodice i komšije. Načini da pravilno reagujete u konfliktima i sprečite ih da Vam svojim ponašanjem zagorčavaju život i crpe energiju, kao i da se pred njima više ne osećate nemoćno da bilo šta promenite. Eliminisanje stresa i napetosti koja dolazi iz ovakvih odnosa.

 

Kome je namenjen: Svima koji rade sa zahtevnim klijentima i u stresnom radnom okruženju. Osobama koje rade na rukovodećim pozicijama pod pritiskom i rokovima. Svima koji žele da nauče kako da uspešnije komuniciraju kada druga strana to ne zna ili ne može.

 

Šta polaznici dobijaju: Tehnike kako da upravljaju svojim osećanjima i ponašanjem u komunikaciji sa teškim sagovornicima. Kako da izbegnu konflikt ili ga reše u svoju korist. Kako da poboljšaju svoje veštine komunikacije, zauzmu se za sebe i ostvare svoje ciljeve bez povređivanja drugih ljudi.

 

Naučite kako da pravilno regujete i sačuvate sebe!


 

stres1

Rad sa teškim ljudima

 

 

Upravljanje sopstvenim osećanjima

Reakcije u konfliktima

Ko su teški saradnici i kako ih prepoznati Asertivna komunikacija


Formular za prijavu


Ime i prezime:  
Kontakt telefon:  
E-mail adresa:
Broj polaznika:
Uplatu vršim kao:


 
PIB:
 
Obuka / Seminar:

 

Organizator: 
iConsult d.o.o. i IS Zaposlenje Org

 

Metode rada: 
Spoj prezentacije, diskusije, analiza situacija, praktičnih vežbi i razmena znanja i iskustava polaznika. Broj polaznika je ograničen na 7. 

 

Predavač:
Dr Katarina Miladinović, lekar i REBT psihoterapeut pod supervizijom sa višegodišnjim iskustvom u psihoterapijskom radu.

Vreme i mesto održavanja:

Petak,  21. februar 2014. od 11 do 17 časova
Trening centar Zaposlenje Org
Dubrovačka 16, Beograd

 

Kotizacija :
Kotizacija za obuku iznosi  9.780,00 dinara. Svakom polazniku obezbeđena je literatura, ručak i osveženje u prijatnom ambijentu. U slučaju prijave grupe polaznika iz iste firme ili organizacije odobravamo popust.


Polaznici dobijaju sertifikat o odslušanom seminaru

Prijave se vrše i putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 10-17h)

Mesto će biti zagarantovano tek po uplati kotizacije.
http://www.zaposlenje.org/seminari.php