MENTORSKA OBUKA

MODELI ZARADA I METODE PROCENE USPEŠNOSTI ZAPOSLENIH“

 

 

Cilj obuke:  Predstavljanje primenjivih metoda za merenja učinka i modela zarada zaposlenih. Analiza metoda i kriterijuma procene radnog učinka zaposlenih. Prikaz većeg broja praktičnih kriterijuma i efekata do kojih dovodi njihova primena. Analiza većeg broja upitnika.

 

Kome je namenjen: Zaposlenima na pozicijama u ljudskim resursima i kontroli kvaliteta,  vlasnicima, direktorima i upravljačkoj strukturi. Obuku preporučujemo i svima koji upravljaju bilo kojem broju ljudi, jer će na jednom mestu dobiti potrebna znanja za procenu rada zaposlenih koje vode i time poboljšati svoje rezultate, bez obriza da li na nivou firme postoji sistem za merenje učinka.

 

Šta polaznici dobijaju: Dobru osnovu za započinjanje procesa izrade i uvođenja sistema. Kroz praktične modele, ali i prenošenje iskustava stečenih na izradi sistema kod nas i u inostranstvu, ukazaćemo na prednosti korišćenja različitih modela u zavisnosti od pozicije. Polaznici dobijaju i detaljno urađene modele platnih struktura, sistem za merenje učinka u excel formatu, veliki broj parametara i gotove upitnike koji se korite u procesu procene rezultata zaposlenih.

 

Obuka koja će Vam pomoći da povećate kvalitet i efikasnost!

 

 

Modeli zarada i učinak zaposlenih

 

Ciljevi donošenja odluke o platnoj strukturi
Metode prepoznavanja doprinosa zaposlenih
Jednačina percepcije pravičnosti
Analiza: Platni razredi i izvedeni modeli
Analiza: Varijabilni modeli
Mogući kriterijumi i predmeti ocenjivanja

Analiza: Metode ocenjivanja i rangiranja
 Proces procene rezultata

 

Procena uspešnosti


 

Definisanje ključnih indikatora uspešnosti (KPI)
Analiza: Proces izrade i uvođenja sistema

Detaljna analiza formulara za ocenjivanje
Povezivanje merenja učinka sa platnom strukturom (iskustva, greške i problemi)

Metoda kritičnih incidenata

"Check" liste - Tipovi i primena
Razvoj kompetencija

Analiza: Specifični indikatori uspešnosti

 

 

  Česta pitanja polaznika

 

Da li ću moći da dobijem odgovore na pitanja koje me interesuju?

Da. Rad je veoma interaktivan i predavač veliku pažnju posvećuje upravo diskusiji na primerima koje polaznici daju i pitanjima koja postave.

 

Da li dobijam i dodatni materijal?

Pored skripte, polaznici dobijaju i detaljno urađene modele platnih struktura, sistem za merenje učinka u excel formatu, više od 50 mogućih parametara i najmanje pet gotovih primera upitnika koje se koriste za procenu rezultata rada. Trećeg dana, polaznici dobijaju i listu pitanja koju mogu koristi prilikom sastavljanja "Check" lista. Rad u malog grupi omogućuje predavaču da upitnike i parametre prilagodi grupi sa kojom radi.

 

Zašto je važno meriti učinak?

Ukratko, merenje učinka smanjuje broj grešaka i povećava produktivnost zaposlenih, što dovodi do boljih rezultata. Koristi nisu samo finansijske, već i organizacione, jer je zaposlenima jasnije šta su ciljevi koje treba da dostignu i tome prilagođavaju svoj rad. Metode koje se koriste  pomažu da se identifikuju oblasti u kojima je potrebno poboljšanje rada i kompetencija. Pored povećanja produktivnosti i smanjenja troškova, prisutno je i povećanje discipline zaposlenih, pa je korist višestruka.

 

Da li je obuka prilagođena manjim ili velikim organizacijama?

Obuka je prilagođena učinku i zaradama, bez obzira da li se radi o manjoj ili većoj organizaciji. Predavač ima iskustvo u radom sa  organizacijama različitih veličina. Zato je obuku osmislio tako da znanje mogu primeniti svi, a primeri koje se navode su raznovrsni. Zbog rada u izuzetno maloj grupi (do 5 polaznika), predavač ima mogućnost da primere dodatno prilagodi samoj grupi.

 

Koja prethodna znanja moram da imam?

Dovoljno je opšte razumevanje poslovnih procesa, a rad u grupi od samo 5 polaznika daje mogućnost predavaču da pruži sva potrebna objašnjenja, ako za tim ima potrebe.

 


Formular za upite i prijave

Kontaktirajte nas na 011/2180696 za informacije o novom terminu 


Ime i prezime:  
Kontakt telefon:  
Moja e-mail adresa je:
Broj polaznika:
Uplatu vršim kao:


 
PIB:
 
Obuka / Seminar:Metodologija predavanja:

Interaktivna mentorska obuka.
Broj polaznika je ograničen na 5.
Spoj predavanja, analiza modela i slučaja, diskusije i praktičnog rada.
Mogućnost da se pitanja postave u svakom trenutku.
 

Predavač:
Ivan Marković, iConsult d.o.o., konsultant i šef tima za izradu sistema za merenje učinka zaposlenih, sertifikovani predavač sa više od 350 održanih obuka. Zbog specifične pozicije i rada sa velikim brojem privrednih društava, stekao je sveobuhvatan pregled problema sa kojim se organizacije suočavaju u procesima vezanim za strukturu zarada i merenje učinka zaposlenih.

Organizatori:
iConsult d.o.o. i IS Zaposlenje Org

 

Vreme i mesto održavanja:

18. - 20. mart 2015. od 11 do 17 časova
Trening centar "iConsult"

Dubrovačka 16, Beograd

 

Kotizacija:
Puna kotizacija za seminar iznosi 57.380,00 dinara, a u slučaju prijave više polaznika iz iste firme ili organizacije 51.990,00 dinara po polazniku. Za grupe od tri i više polaznika moguća je organizacija interne obuke. Polaznicima je obezbeđena literatura, ručak i osveženje u prijatnom ambijentu.


Prijave se vrše i putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 10-17h)
Kontakt osoba: Ivana Mrkalj, e-mail:
ivana@iconsult.rs

Mesto će biti zagarantovano tek po uplati kotizacijehttp://www.zaposlenje.org/slike/tacka.bmp
http://www.zaposlenje.org/seminari.php i http://www.obuke.rs/