MENTORSKI TRENING
STRAH OD JAVNOG NASTUPA I VEŠTINE PREZENTOVANJA

 

Strah od javnog nastupa je strah nad strahovima: „Ako se osramotim, svi će pričati o tome!“ A opet, pošto je javni nastup svako izlaganje pred dve ili više osoba, mi smo svakodnevno na pozornici i u svakodnevnoj borbi sa ovim strahom.

 

Niko ne može da vidi koliko ste stručni, načitani ili imate znanja ukoliko se plašite i ukoliko ne znate kako da to prezentujete. Prezentacijske veštine su postale važan deo i ličnog i profesionalnog života danas.

 

Polaganje ispita, intervjui za posao, traženje povišice ili unapređenja, razne prezentacije su situacije u kojima uvek bolje prolaze ljudi koji imaju bolje prezentacijske veštine.

 

Cilj treninga: Ovaj trening vam omogućava da svoj rad i znanje naučite da prezentujete bez straha: samouvereno, samopouzdano i interesantno za publiku.

 

Kome je namenjen: Trening je namenjen onima koji izbegavaju da govore pred drugima, koji su nespretni u socijalnim kontaktima, koji, iako jednako kompetentni, uvek ostave lošiji utisak od kolega ili drugog kandidata na razgovoru za posao, na ispitu, prezentaciji ili nekoj socijalnoj situaciji.

 

Šta polaznici dobijaju: Tehnike kako da upravljaju svojim osećanjima i ponašanjem u komunikaciji sa teškim sagovornicima. Kako da izbegnu konflikt ili ga reše u svoju korist. Kako da poboljšaju svoje veštine komunikacije, zauzmu se za sebe i ostvare svoje ciljeve bez povređivanja drugih ljudi.

 

Da vaš javni nastup budu onakav kakav bi ste želeli!


 

stres1

Strah od javnog nastupa

 

- Strah od javnog nastupa (kako nastaje, zašto nas blokira, upoznavanje sa simptomima, kako se savladava)
- Tehnike relaksacije
- Prezentacijske veštine (praktični saveti, trikovi)
- Samopouzdano prezentovanje (vežba)


Formular za prijavu


Ime i prezime:  
Kontakt telefon:  
E-mail adresa:
Broj polaznika:
Uplatu vršim kao:


 
PIB:
 
Obuka / Seminar:

 

Organizator: 
iConsult d.o.o. Beograd

 

Metode rada: 
Spoj prezentacije, diskusije, analiza situacija, praktičnih vežbi i razmena znanja i iskustava polaznika. Broj polaznika je ograničen na 7. 

 

Predavač:
Dr Katarina Višić, lekar i REBT psihoterapeut pod supervizijom sa višegodišnjim iskustvom u psihoterapijskom radu.

Vreme i mesto održavanja:

Utorak, 26. april od 11 do 17 časova
Trening centar "iConsult"
Dubrovačka 16, Beograd

 

Kotizacija:
Kotizacija za obuku iznosi  12.780,00 dinara. Svakom polazniku obezbeđena je literatura i osveženje u prijatnom ambijentu. U slučaju prijave grupe polaznika iz iste firme ili organizacije odobravamo popust.


Polaznici dobijaju sertifikat o odslušanom seminaru

Prijave se vrše i putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 09-17h)

Mesto će biti zagarantovano tek po uplati kotizacije.
http://www.zaposlenje.org/seminari.php i http://www.obuke.rs/